Kalverstalinrichting

In uw stal groeien rosé kalveren uit tot flinke dieren met veel vlees.Onze kalverstalinrichtingen voor rosé kalveren worden meestal gemaakt van verzinkt stalen buizenframes. Inmiddels voor meerdere rosé kalverhouders naar tevredenheid een stalinrichting geleverd.

3 Kalverstallen (Deurne/Someren)

In de laatste werkweek van 2017 maar liefst voor 3 kalverstallen de stalinrichting opgeleverd. Voor Maatschap Bennenbroek een prachtige stal in Deurne en twee stallen voor Veemesterij van der Heijden in Someren. Weco-Staal wenst deze ondernemers veel geluk en succes met de nieuwe stallen.
Lees meer

Hekken Rosékalverstal St. Geertruid

In 2017 heeft Weco-Staal in Sint Geertruid bij maatschap Habets de hekken voor een Rosékalverstal vervaardigd incl. montage. Oplevering zomer 2017
Lees meer

Kalverstalinrichting Valkenswaard

Voor de nieuwe stal van melkveebedrijf Verhoeven in Valkenswaard heeft Weco-Staal de kalverstalinrichting vervaardigd en gemonteerd. Oplevering zomer 2017.  
Lees meer

KALVERSTALINRICHTING IN DEURNE (NL)

Voor de familie Bennenbroek heeft Weco-Staal in 2015 de stalinrichting voor de nieuwe stal in Deurne geleverd en gemonteerd.
Lees meer

KALVERSTALINRICHTING IN HÁCS (HU)

Voor een opdrachtgever leverde Weco-Staal in 2015 de stalinrichting voor hun nieuwe stal in Hács Hongarije. Deze kalverhouder heeft met eigen personeel de inrichting geplaatst.
Lees meer

Bel Weco-Staal

Voor Las & Constructiewerken

0495-764003