Over Weco-Staal

Weco-Staal is een moderne, innoverende en zelfstandige onderneming die sinds 1998 gespecialiseerd is in Constructiewerkzaamheden, Robotlaswerk, Stalinrichting, Framebouw en Brugleuningen, uitgevoerd in staal, RVS of aluminium.

Wij zijn sinds 2011 gevestigd in Nederweert op industrieterrein ‘Aan Veertien’.

Een geavanceerd machinepark en een zeer gemotiveerd team maakt Weco-Staal tot een complete en flexibele partner, die elke opdracht dusdanig kan realiseren dat het resultaat moeiteloos geïntegreerd kan worden in het gewenste eindproduct.

Robotlassen

De primaire doelstelling van Weco-Staal is om de klant totaal oplossingen te bieden. Weco-Staal richt zich al jaren vooral op robotlassen. Dit is door de jaren heen het sterkste punt van het bedrijf geweest en dit wordt bevestigd door de trouwheid en het vertrouwen van onze klanten.

Weco-Staal streeft naar een voortdurende vernieuwing en houdt bij realisatie van de producten vooral rekening met de behoeften van de klant, de kwaliteit en korte levertijden. Ook efficiënt werken en groots inkopen spelen hierbij een rol.

Certificering

Medewerkers van Weco-Staal zijn in het bezit van een VCA certificaat en Weco-Staal heeft het fabrieksprocesbeheersingsysteem (FPC-systeem) gecertificeerd volgens de eisen gesteld in NEN-EN1090-1. Hiermee kan Weco-Staal het eindproduct voorzien van CE certificaat tot en met uitvoeringklasse (executie klasse) 2 .

Voor al uw las- en constructiewerken bent u hier aan het juiste adres! Weco-staal helpt u graag verder!

Bel Weco-Staal

Voor Las & Constructiewerken

0495-764003